Son Dakika Yöresel Haberler 

Müdür Alican Kılıç’ın eşi Hatice Kılıç (41), Vefat Etti

Geçtiğimiz kurban bayramının birinci günü, eşi ve çocuklarıyla birlikte bayram ziyaretinden dönüşte Nallıhan İlçesinde trafik kazası geçiren Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, iki çocuğu ile birlikte kazayı ucuz atlatırken eşi Hatice Kılıç ise ağır yaralı olarak Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 23 gün yaşam mücadelesi veren Hatice Kılıç, 27.10.2014 Pazartesi günü saat 21.05 sularında hayatını kaybetti.

Aslen Giresun’lu, 15 ve 18 yaşlarında iki erkek çocuk annesi olan Hatice Kılıç’ın cenazesi, 29.10.2014 Çarşamba günü sabah saatlerinde önce baba ocağı Giresun merkeze, ardından da 20 yıl önce gelin geldiği Beşikdüzü İlçesi Yeni Camii Mahallesi’ne getirildi.
Yeni Camii Mahallesi eski Muhtarı Pirağa Kılıç’ın da yengesi (kardeşinin eşi) olan merhume Hatice Kılıç’ın cenazesi, aynı gün Beşikdüzü Yeni Camii Mahallesi Harmancık Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.
Cenazeye, Ankara ve Trabzon’dan çok sayıda siyasiler, il ve ilçe milli eğitim müdür ve müdür yardımcılarıyla birlikte, okul müdürleri, öğretmenler, daire amirleri, sendika temsilcileri, mahalle muhtarları, Müdür Alican Kılıç’ın lise ve üniversite yıllarından arkadaşları, din görevlileri, eş-dost akraba ve vatandaşlar katıldılar.

Taziye için Ali Can Kılıç Tel: 0505 826 07 00

dogruhaber61.com

En son Haberler